Dag 8

Dag 8 (3 man +/- 4 uur)

Op deze derde dag hebben we de laatste dingen gedaan aan de nieuwe body voor de nieuw te bouwen rallyauto. Dit hoort eigenlijk bij fase 3 maar omdat we nu beter weten hoe we dingen moeten doen kunnen we ook veel sneller en efficiënter werken. Ook hebben we ervoor gekozen om niet eerst het lassen en aanpassen van de body te doen maar eerst de auto te laten stralen zodat er netter gelast kan worden en het minder tijd zal innemen(je hoeft niet meer de te lassen gedeelten van lak, kit en andere spul te ontdoen.)

Op deze dag zijn we ook begonnen om een andere auto uit elkaar te halen, dit is een bestaande rallyauto die al gebruikt is in verschillende wedstrijden, maar niet zo is opgebouwd als wij willen, en zeker ook niet op een dergelijk wijze is gebouwd dat wij het aandurven om met zo’n auto te rijden. Daarom zullen we deze auto ook enkel gebruiken als donor auto, we halen al het te gebruiken onderdelen eraf en gooien/verkopen de rest.
Deze auto hebben we op deze dag ontdaan van; Motorkap, verlichting, bumpers, dashboard, wielkasten, spatborden, achterruiten, achterklep en onnodige bekabeling. Bij het demonteren van deze auto vallen we van de ene verbazing in de andere dat er mensen zijn die op deze manier willen/durven te rijden.

 

 

Comments are closed.