Club van 50

Het LMS-Rallyteam timmert sinds 2009 aan de weg. Het team probeert zich te blijven vernieuwen en verschillende manieren te vinden om deze mooie sport te beoefenen. We zijn begonnen met 1 auto maar hebben dat snel kunnen uitbreiden naar 2 auto’s.

We hebben vanaf het startpunt in 2009 al verschillende bedrijven die ons trouw steunen en het worden er steeds meer, maar omdat het een zeer dure sport is en wij ons willen onderscheiden van de rest van het veld door niet alleen snel te zijn maar om ook alles tot in de puntjes verzorgd te hebben.
Wij begrijpen ook dat niet elk bedrijf een groot bedrag kan missen om ons team te ondersteunen, maar wel graag de sport wil ondersteunen en hun bedrijfsnaam op de auto te hebben. Dit kan nu!

We hebben sinds 2011 de club van 50. Dit houdt in dat u voor ‘maar’ 50 euro een jaar lang op onze rallyauto zal staan! Uw bedrijfsnaam zal dus in Nederlandse, Belgische en Duitse wedstrijden op onze 2 auto’s prijken.
Maar ook zal uw logo met website adres op deze website (met ruim 2500 unieke hits per jaar). Ook zult u op de hoogte gehouden worden met waar het LMS-Rallyteam mee bezig is, en uiteraard bent u altijd welkom bij onze wedstrijden op de service.

Meer teams hebben een club van 50, maar welk team heeft 2 auto’s rondrijden? Voor de zelfde 50 euro 2 maal zoveel exposure!

Stuur nu een mailtje naar sponsering@lms-rallyteam.nl

Comments are closed.