2011

Hier komen korte filmpjes van 2011. Deze worden ons beschrikbaar gesteld door verschillende filmers, ze komen online zodra ze beschrikbaar zijn.

compilatie 2011

Barneveld rally 2011

OVD Groep Short rally 2011

Tank S rally 2011

 

Het filmpje laat duidelijk het verloop van de rally zien.
in het eerste shot zie je Mark(groene bestickering) die problemen heeft met de verlichting, je ziet dat de lampen soms uit gaan en dat er soms een knipperlicht aangaat en uitgaat omdat het sturen en de hendel naar je toehalen een beetje lastig is.
shot 2 en 3 laten de verschillen tussen de beide auto’s zien, Sander(blauwe bestickering) en Mark nemen de bocht op de zelfde manier. Ze gaan op het zelfde punt op het gas alleen de auto van Sander zonder sper begint de binnenste wiel te spinnen, terwijl de auto van Mark vol zijn vermogen kwijt kan en dus weg springt. Duidelijk dus om te zien dat het erg wennen is om met een sper te rijden en dat er een andere rijstijl moet worden toegepast.
shot 4 en 5 is te zien dat de auto van Mark een kortere versnellingsbak heeft, als Sander naar z’n drie schakeld gaat Mark naar zijn 4 ondanks de verminderde vermogen.
Met dank aan Rick lubberding die het filmpje voor ons gemaakt heeft.

Comments are closed.