Onverwachte deelname van LMS-Rallyteam aan short rally Ede

Totaal onverwacht gaat het LMS-Rallyteam mee doen aan de OVD Groep short rally in Ede. Deze wedstrijd die op 9 april verreden word op een militair terrein in Ede stond vooralsnog niet in de planning voor het team. Door samenwerking met Glenn Finnema, een nieuwe navigator, is het mogelijk voor het team om deel te nemen. Wel zal er gestart worden met maar 1 auto van het team.

Mark van de Hel zal na de Tank S rally deelnemen in Ede. De Tank S kende veel kleine probleempjes waardoor besloten is om toen niet het volle potentieel van de auto te gebruiken. Na een snelle controle na de Tank S rally bleken er nog wat dingen aan de auto te zijn die aandacht verdiende. Het team heeft gelukkig weer veel hulp gekregen van Henk van den Hudding die samen met Sander de auto weer wedstrijd klaar hebben gemaakt. Ook H&H auto’s, een vaste sponsor, heeft gezorgd dat de motor weer helemaal fris is en klaar voor de strijd.

Mark zal dus starten met Glenn Finnema om de auto met vol vermogen te testen, kijken wat er met de auto kan en zorgen dat we het tempo kunnen bijhouden van de vele auto’s die in de klasse HA-15 gaan uitkomen. Hopelijk kan Mark in deze wedstrijd het juiste ritme vinden om over een paar weken te starten in het FIRC kampioenschap in België, waar hij samen met vaste navigator Kayleigh Sjoerds zal strijden tegen zijn broer Sander met navigator Valentijn Martens en het rest van het veld.

Ook bij deze wedstrijd kan het team weer rekenen op de hulp van team genoten uit het VRST. Sander en Henk zullen de service verzorgen van Mark en Glenn, maar zullen ook des gevraagd helpen bij de Veluwse Rally Service Team genoten. Totaal zal het VRST in deze wedstrijd 3 auto’s aan de start brengen.We hopen jullie ook weer aan te treffen bij de service en het parkoers. Tot 9 april in Ede.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.