Pech achtervolgd LMS-Rallyteam

Op 9 juli 2011 stond het LMS-Rallyteam aan de start van de R Sport Cars short rally in de omgeving van Etten-Leur. Lammert zou deze keer achter het stuur kruipen met als gelegenheid navigator Marjolein Kustermans. Lammert heeft veel ervaring met navigeren maar met rijden minder, daarom was het ideaal dat Marjolein wel zeer veel ervaring heeft, en ook dat marjolein bijna elk weggetje kent in de omgeving.
Na het verkennen van de proeven en het goed laten keuren van de auto door het service team die onder leiding stond van Henk van den Hudding, werd er vol vertrouwen naar het startpodium gereden. Waarna er vertrokken werd na de eerste proef.

Op de eerste proef werd meteen gestart met een goed tempo, de eerste kilometers ging er goed tot er bij het uitkomen van een bocht de auto ratelt tot stilstand kwam. De koppeling bleek niet meer te werken. Helaas was dit niet te maken op de proef en eindigde de wedstrijd al naar een paar kilometer.

In de werkplaats werd de auto nagekeken en bleek dat de koppelingsplaat en drukgroep kapot waren. Deze onderdelen waren zeer recent vervangen en dus is nog steeds onduidelijk wat er precies gebeurd is bij de rally.

De auto is er elk geval weer klaar voor, waarschijnlijk zal de volgende wedstrijd op 15 augustus in Belgiƫ zijn, waar Sander met Valentijn rijdt en Mark met Harm van Koppen.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>