Uitdagende wedstrijd in Staden (BE)

Tijdens de rally van Staden die verreden werd rond het kleine plaatsje Staden in België, uiteraard was het LMS-Rallyteam aanwezig met 2 auto’s. Deze derde wedstrijd van het FIRC waren uitdagende en snelle proeven die voor 99 procent verhard waren.

Startnummer 86;
Sander van de Hel en Valentijn Martens.

Sander en Valentijn reden in de blauwe astra en werden door de organisatie geplaatst op de plek van de andere auto van het lms-rallyteam. Ze mochten dus als eerste auto starten van het team. Ze hadden besloten deze rally nu eindelijk uit te rijden in België, tot nu toe hadden ze alleen maar pech gehad in België en dat wouden ze niet weer laten gebeuren. Ze reden tijdens de tweede bouclé een veerpoot kapot, maar deze kon gemaakt worden door het service team. Waarna de rally zonder bijzonderheden werd uitgereden.

Startnummer 54;
Mark van de Hel en Harm van Koppen
.

Mark en Harm reden in Staden voor de tweede keer samen. Omdat de organisatie had besloten ze naar achteren te plaatsen, hadden ze besloten om te laten zien dat dat niet juist was. Ze begonnen redelijk voorzichtig waarna het gas erop ging, ze wisten vriend en vijand te verrassen met snelle tijden. Waarbij Sander en Valentijn de veerpoot brak, brak bij Mark en Harm een motorsteun. Dit betekende het begin van het einde. Ze wisten een goed temp te houden maar vielen helaas op de laatste proef uit.

wat het lms-rallyteam verder dit jaar gaat doen is nog onbekend maar hou de site in de gaten!

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.